La Teulada

L’article “Visibilitzant el racisme institucional. L’experiència del grup de treball Padró per a totes a Tarragona”, escrit per les tècniques de La Teulada Aurora Sáez i Naret Ziur, es basa en la vivència d’un grup de de veïns i veïnes i representa un assoliment important per al sector, ja que dona llum als professionals de la intervenció social i evidencia una de les maneres en què els governs locals violen el dret a la Igualtat de Tracte.
L’article fa una detallada descripció de com una metodologia descolonitzadora aconsegueix activar la capacitat d’agència d’un grup de veïns i veïnes que, amb el més sincer sentiment de solidaritat, han activat el seu antiracisme i han fet evidents les barreres imposades a una comunitat amb característiques físiques i socials específiques.
RTS, revista de Treball Social es publica amb gran abast i influència per als professionals del camp de la intervenció, des de l’any 1960 amb una periodicitat quadrimestral. La seva finalitat és la de contribuir a l’enriquiment de l’acció professional mitjançant la transmissió de coneixements teòrics-pràctics i la reflexió crítica i transformadora.
L’article ha estat publicat en paper i en digital; i demostra com les publicacions i recerques acadèmiques han de ser un element democratitzador del coneixement i contribuir a millorar la vida de les comunitats.

Vull llegir l’article!

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *